Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Мартин Питърс от Уест хям опитал да си

...
Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Мартин Питърс от Уест хям опитал да си
Коментари Харесай

Съпругата на Гунди: Георги не си отиде богат, имаше дребна трицифрена сума в книжката

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Телевизия 7/8

Мартин Питърс от Уест хям опитал да си смени фланелката с Гунди след гола му на „ Уембли “, само че там някой от нашата делегация го отпратил и му дават от аварийния екип. Фланелката на Георги е стояла 50 години в рамка на остарелия „ Уембли “ и Ивелин Попов я откупил за 10 000 евро.

Така Крум Савов напомни на брачната половинка на Георги Аспарухов – Величка Маркова-Лита, какво се е случило след контролата сред международния първенец Англия и България (1:1) на 11 декември 1968 година в Лондон.

Фланелката му я желал и Боби Чарлтън. Георги беше гневен, тъй като беше схванал по-късно. Каза ми: Аз можех да я платя в десеторен размер, да ми изиска фланелката Боби Чарлтън и аз да не мога да му я дам, върна се обратно в спомените си пред Телевизия 7/8 Лита Маркова.

Георги по никакъв начин не си отиде богат, безусловно по никакъв начин и просто не желая да загатна дребната трицифрена сума, която беше в книжката му. Тъкмо тогава беше внесъл първата вноска за жилището от 3000 лв. и в книжката имаше жалка сума. Не си отиде богат, тъй като на него му плащаха толкоз, колкото на всеки състезател на Левски. Някои хора считат, че му плащали на голове или не знам какво си, няма такова нещо, добави Маркова.

Аз съм набожен човек и аз постоянно си мисля, че Бог го прибра, с цел да го избави от нещо по-лошо. Може би, това е утехата ми, само че в действителност Бог го прибра и го направи легенда, тъй като Георги беше доста раним човек, Георги беше доста внимателен и нямаше да може в това мътно време да се оправи, сподели още Величка Маркова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР